خواص آب هويج چيست؟


آب هويج در درمان کم خوني ها، زخم معده و اثني عشر، ورم روده بزرگ و کوچک، اسهال هاي ساده، بيماري هاي کبدي-صفراوي، مسموميت ها و ناراحتي هاي جلدي مختلف مؤثر است. به طوري که مصرف روزانه آن ضروري ذکر شده است. آب هويج با دارا بودن عناصري مانند آهن، فسفر و منيزيوم که براي ساخته شدن خون و بافت ها ضروري هستند و همچنين ويتامين هاي مختلف مخصوصاً پروويتامين A و موادي نظير "پکتين" ها و غيره در درمان بسياري از بيماري ها تأثير فراواني دارد.

از محسنات آب هويج اين است که مصرف آن در هر سني خواص درماني مشخصي در رفع ناراحتي ظاهر مي کند. به طوري که در نوزادان شيرخوار و يا افراد مسن مي توان استفاده هاي درماني متفاوت و غير قابل مقايسه اي از آن به دست آورد. مصرف آب هويج در افراد جوان باعث مي شود که جواني و شادابيشان را براي مدتي طولاني حفظ کنند و ديرتر به پيري برسند. به آب هويج چون طعم مورد پسند ندارد معمولاً آب کرفس، آب گوجه فرنگي، آب جعفري يا آب ليموترش و گاهي مجموع آنها را مي افزايند و نوشابه هايي به دست مي آورند که در تأمين سلامتي بسيار مؤثر واقع مي شود.

کتاب گياهان دارويي

دکتر علي زرگري


طيبه احمديان راد - دکتر داروساز

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Furl
  • Reddit
  • Spurl
  • StumbleUpon
  • Technorati